Evaluarea și analiza riscurilor Experiența noastră în domeniu ne permite analizarea corectă a expunerilor la riscuri pe care le implică activitățile desfășurate de companie sau de grupul de companii din care faceți parte. Află mai multe Elaborarea programelor de asigurare Programul de asigurare reprezintă soluția de asigurare propusă in baza identificarii riscurilor asigurabile din etapa de evaluare și analiză a riscurilor. Află mai multe Negocierea ofertelor de asigurare Negocierea se va face cu asiguratori cu o bună reputație pe piață și stabiliți de comun acord cu asiguratul. Află mai multe Evaluarea comparativă a ofertelor de asigurare Vom prezenta clienților rezultatele negocierilor avute cu companiile de asigurări într-o manieră clară, concisă evidențiind diferențele care există între acestea. Află mai multe Administrarea și reînnoirea programelor de asigurare Administrarea programului de asigurare presupune: - emiterea polițelor de asigurare în cazul acceptării ofertei - modificarea polițelor în vigoare Află mai multe


marius maierBrokerul nostru specializat Marius Maier vă stă la dispoziţie zilnic pentru informaţii sau detalii.
Telefon: 0742-276.537
E-mail: maier_marius@cmcasigurari.ro

Vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos şi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

  *Câmp obligatoriu
  Sunt de acord cu Politica privitoare la Protecţia Datelor Personale

  Termeni și condiții


  Termeni și condiții de utilizare www.cmcasigurari.ro
  Acest site este proprietatea CMC GRUP Broker de Asigurare SRL. În continuare sunt prezentați termenii și condițiile pentru utilizarea acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu folosiți serviciile oferite prin intermediul site-ului și ne contactați la datele menționate la rubrica Contact pentru a vă răspunde la întrebări.
  Menționăm că informațiile și serviciile prezentate pe site-ul www.cmcasigurari.ro sunt furnizate ca atare, iar utilizarea lor se face pe riscul exclusiv al utilizatorului. CMC GRUP Broker de Asigurare SRL nu garantează acuratețea informațiilor prezentate pe site și nici compatibilitatea sistemului informatic al utilizatorului cu paginile web disponibile pe site.

  1. Aspecte generale privind site-ul

  1.1 Date de identificare
  Site-ul www.cmcasigurari.ro aparține SC CMC GRUP Broker de Asigurare SRL (denumit în continuare CMC GRUP Broker de Asigurare), cu sediul în Cluj-Napoca, strada Piața 1 Mai, nr. 4 – 5, județul Cluj, Autorizație CSA numărul 63/05.12.2001, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12 / 915 / 14.07.1999, cod unic de înregistrare 12037739, înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 19096 și în Registrul Brokerilor de Asigurare cu număr RBK-080, capital social subscris și vărsat în valoare de 200.000 lei.
  1.2 Securitate
  CMC GRUP Broker de Asigurare nu poate garanta că informațiile primite sau trimise de utilizator prin intermediul site-ului sunt protejate de infracțiunile cibernetice, dat fiind faptul că pe durata transmiterii informației prin Internet, aceasta ar putea fi interceptată de terțe persoane. CMC GRUP Broker de Asigurare își declină, astfel, orice responsabilitate pentru eventuale prejudicii provocate utilizatorilor sau terților prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe site.

  1.3 Modificarea termenilor și condițiilor
  Ne rezervăm dreptul să modificăm prezentele condiții la anumite intervale de timp, modificări care vor fi aduse la cunoștiința utilizatorului prin intermediul site-ului www.cmcasigurari.ro , fără a fi necesară o altă modalitate de notificare. Dacă utilizatorul continuă să utilizeze site-ul după afișarea modificărilor, acestea se consideră a fi acceptate de utilizator.

  1.4 Drepturile de autor

  Drepturile de autor asupra întregului conținut al site-ul aparțin CMC GRUP Broker de Asigurare iar copierea și reproducerea acestuia fără acordul scris al CMC GRUP Broker de Asigurare este strict interzisă și este supusă sancțiunilor prevăzute de Legea nr. 8/1996.

  Denumirea și logo-ul CMC GRUP Broker de Asigurare, dar și serviciile oferite prin intermediul site-ului, sunt proprietatea CMC GRUP Broker de Asigurare, iar folosirea acestora fără acordul prealabil al titularului contravine legii.

  1.5 Date cu caracter personal
  Prin accesarea și utilizarea acestui site, utilizatorul este de acord ca CMC GRUP Broker de Asigurare își rezervă dreptul de a prelucra datele cu caracter personal dezvăluite în urma folosirii serviciului.

  1.6 Forța majoră și litigiile
  În caz de forță majoră sau în cazul în care o terță parte își îndeplinește necorespunzător sau deloc obligațiile și acest fapt afectează modul în care sunt oferite serviciile prin intermediul site-ului www.cmcasigurari.ro, CMC GRUP Broker de Asigurare nu va fi responsabil pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevăzute în prezentele condiții.
  Prin accesarea și utilizarea acestui site, utilizatorul acceptă că acest contract care reglementează condițiile de utilizare a site-ului și orice litigiu legat de el sunt guvernate și interpretate conform legilor române și admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești de pe teritoriul României.

  2. Drepturile și obligațiile utilizatorului

  2.1 Drepturi
  Drepturile utilizatorului sunt de a avea acces gratuit la site-ul www.cmcasigurari.ro și de a fi informat cu privire la toate detaliile solicitate la serviciile oferite de CMC GRUP Broker de Asigurare prin intermediul site-ului.

  2.2 Obligații
  Utilizatorul se obligă să introducă date corecte/complete în orice solicitare transmisă prin site.
  Astfel, utilizatorul nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site.
  Utilizatorul nu va utiliza acest site pentru a transmite sau a recepționa materiale care au un conținut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defăimător sau amenințător.
  Utilizatorul nu va desfășura activități de cracking sau hacking sau atacuri de tip Denial of Service sau alte activități care contravin politicilor general acceptate de acces la Internet.
  În cazul în care CMC GRUP Broker de Asigurare sesizează astfel de activități, acestea vor fi raportate autorităților competente și sancționate conform legii.
  CMC GRUP Broker de Asigurare va fi exonerat de răspundere cu privire la orice pretenție venită din partea unui terț sau utilizator legată în orice fel de folosirea sau gradul de performanță al serviciilor oferite prin intermediul acestui site, în cazul în care un utilizator încalcă deliberat sau involuntar termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

  3. Limitarea răspunderii CMC GRUP Broker de Asigurare

  CMC GRUP Broker de Asigurare nu oferă garanții că: serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur și fără erori; eventualele erori de programare vor fi imediat corectate; server-ul pe care este găzduit site-ul este lipsit de viruși sau componente care ar putea dăuna utilizatorilor, deși CMC GRUP Broker de Asigurare va face tot posibilul pentru a asigura siguranța conținutului site-ului.
  CMC GRUP Broker de Asigurare nu va fi ținut responsabil pentru eventuale distrugeri cauzate dispozitivului de pe care utilizatorul accesează site-ul, eventuale pierderi de date cauzate de descărcarea de pe site a unor materiale sau pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde pe baza informațiilor furnizate prin intermediul site-ului.
  Utilizatorul este conștient de faptul că: informațiile prezentate pe site despre ofertele unor parteneri sau terți sunt introduse pe site direct de către aceștia sau sunt preluate din documente publice ale acestora; materialele prezentate pe site nu constituie cereri sau oferte de cumpărare sau vânzare a unui instrument financiar, ci ele au un rol orientativ; materialele de pe acest site por fi modificate fără avertizări prealabile, putând exista un decalaj de timp între data efectuării modificărilor de către CMC GRUP Broker de Asigurare sau terți și publicarea acestora pe site.

  Vizitarea în continuare a acestui site presupune că ați citit și că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare de mai sus.

  marius maierBrokerul nostru specializat Marius Maier vă stă la dispoziţie zilnic pentru informaţii sau detalii.
  Telefon: 0742-276.537
  E-mail: maier_marius@cmcasigurari.ro

  Vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos şi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

   *Câmp obligatoriu
   Sunt de acord cu Politica privitoare la Protecţia Datelor Personale