Evaluarea și analiza riscurilor Experiența noastră în domeniu ne permite analizarea corectă a expunerilor la riscuri pe care le implică activitățile desfășurate de companie sau de grupul de companii din care faceți parte. Află mai multe Elaborarea programelor de asigurare Programul de asigurare reprezintă soluția de asigurare propusă in baza identificarii riscurilor asigurabile din etapa de evaluare și analiză a riscurilor. Află mai multe Negocierea ofertelor de asigurare Negocierea se va face cu asiguratori cu o bună reputație pe piață și stabiliți de comun acord cu asiguratul. Află mai multe Evaluarea comparativă a ofertelor de asigurare Vom prezenta clienților rezultatele negocierilor avute cu companiile de asigurări într-o manieră clară, concisă evidențiind diferențele care există între acestea. Află mai multe Administrarea și reînnoirea programelor de asigurare Administrarea programului de asigurare presupune: - emiterea polițelor de asigurare în cazul acceptării ofertei - modificarea polițelor în vigoare Află mai multe

marius maierBrokerul nostru specializat Marius Maier vă stă la dispoziţie zilnic pentru informaţii sau detalii.
Telefon: 0742-276.537
E-mail: maier_marius@cmcasigurari.ro

Vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos şi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

  *Câmp obligatoriu
  Sunt de acord cu Politica privitoare la Protecţia Datelor Personale

  Asigurări de pierderi financiare


  Agenţia noastră de brokeraj oferă consultanta şi intermediere în asigurări financiare care vă protejează de riscurile care pot interveni în afacerea Dvs.

  Asigurarea riscurilor financiare reprezintă un avantaj în favoare asiguratului, activează în favoarea asiguratului şi în măsură să elimine riscurile de pierderi financiare ce pot să apară în activităţile acestuia, transferându-le unui asigurator.

  Pierderile financiare pot fi acoperite şi asigurate cu o formă de asigurare financiară adecvată, oferită de brokerul nostru specializat în acest domeniu al asigurărilor. Asigurările de pierderi financiare au ca scop acoperirea daunelor care pot să apară în orice domeniu al afacerilor.

  Asigurarea de pierderi financiare poate acoperi următoarele categorii de sume:

  • Profitul brut din exploatare
  • Cheltuielile fixe

  pe o perioadă de maxim 6-12-24 de luni de la producerea daunei.

  Franşiza de timp uzuală este de 5 -10 zile (pierderea înregistrată în perioada franşizei este suportată de asigurat, iar de la asigurator va încasa despăgubirea ce excede acestei valori).

  Perioada maximă de despăgubire uzuală : 12 luni – în această perioadă se acordă despăgubiri de la data evenimentului asigurat care afectează întreruperea de activitate. În funcţie de specificul de activitate al clientului se poate justifica asigurarea cu o perioadă maximă de despagubie mai mică (6 sau 9 luni) sau mai mare (max 24 luni).

  Exemplu cost pierderi financiare :

  Pierderi de profit generate de întreruperea activităţii pe poliţa de incendiu şi calamităţi ( sau a unei avarii accidentale la un utilaj) care a afectat clădiri şi/sau echipamente/stocuri.

  Suma asigurată (estimată pe cele 12 luni de asigurare ) 1 000 000 EUR – sumă se stabileşte folosit nota de calcul ataşată
  Franşiza timp acceptată: 7 zile calendaristice

  Prima anuală de asigurare : 1000 – 2500 EUR ( poate fi mai mare sau mai mică în funcţie de nivelul de risc pe care îl implică activitatea clientului, volumul primelor achitate de el în ultimele 12 luni, istoricul – cauze şi valori – daunelor din ultimii 4 ani

  Întreruperea activităţii: 90 zile calendaristice
  Despăgubire: 1.000.000 * (90-7)/365 = 227.397 EUR

  Menţiuni/argumente pierderi financiare:

  Acest tip de daune au o frecvenţă scăzută, astfel că prima achitată în 20 ani, apoximativ 30 000 EUR justifica o decizie favorabilă deoarece o daună semnificativă va genera recuperarea sumelor achitate cât şi a unei părţi semnificative a pierderilor.

  Dacă clădirile şi echipamentele sunt finanţate de banca sau de o societate de leasing, interesul pentru care întreprinzătorului derulează activitatea este generarea de profit brut din exploatare şi asigurarea cash-ului necesar platii costurilor fixe. Poliţa de asigurare se poate cesiona unei instituţii financiare.

  Contactaţi-ne şi vă vom răspunde cu amabilitate:

  MARIUS MAIER  maier_marius@cmcasigurari.ro    0742 276 537

  LIVIU BACIU       liviu_baciu@cmcasigurari.ro        0745 276 537

  marius maierBrokerul nostru specializat Marius Maier vă stă la dispoziţie zilnic pentru informaţii sau detalii.
  Telefon: 0742-276.537
  E-mail: maier_marius@cmcasigurari.ro

  Vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos şi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

   *Câmp obligatoriu
   Sunt de acord cu Politica privitoare la Protecţia Datelor Personale