Evaluarea și analiza riscurilor Experiența noastră în domeniu ne permite analizarea corectă a expunerilor la riscuri pe care le implică activitățile desfășurate de companie sau de grupul de companii din care faceți parte. Află mai multe Elaborarea programelor de asigurare Programul de asigurare reprezintă soluția de asigurare propusă in baza identificarii riscurilor asigurabile din etapa de evaluare și analiză a riscurilor. Află mai multe Negocierea ofertelor de asigurare Negocierea se va face cu asiguratori cu o bună reputație pe piață și stabiliți de comun acord cu asiguratul. Află mai multe Evaluarea comparativă a ofertelor de asigurare Vom prezenta clienților rezultatele negocierilor avute cu companiile de asigurări într-o manieră clară, concisă evidențiind diferențele care există între acestea. Află mai multe Administrarea și reînnoirea programelor de asigurare Administrarea programului de asigurare presupune: - emiterea polițelor de asigurare în cazul acceptării ofertei - modificarea polițelor în vigoare Află mai multe

marius maierBrokerul nostru specializat Marius Maier vă stă la dispoziţie zilnic pentru informaţii sau detalii.
Telefon: 0742-276.537
E-mail: maier_marius@cmcasigurari.ro

Vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos şi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

  *Câmp obligatoriu
  Sunt de acord cu Politica privitoare la Protecţia Datelor Personale

  Asigurare de viață


  Asigurarea de viaţă este un contract între societatea de asigurări şi Dvs., având ca obiect suma asigurată, plătibila către beneficiarul poliţei la producerea evenimentului asigurat.

  Iniţial acest risc era decesul asiguratului, în acest caz poliţa fiind încheiată că o asigurare financiară a familiei acestuia, în urma evenimentului nefericit. Suma asigurată fiind calculată în funcţie de posibilităţile financiare pentru a plăti prima de asigurare dar şi a nevoilor familiei în cazul decesului asiguratului.

  În timp, companiile de asigurări au adăugat riscului de deces şi vătămarea corporală, îmbolnăvirea, sau supravieţuirea asiguratului, astfel poliţa având o perioadă determinată. Această perioadă poate fi aleasă de asigurat cu condiţia să se încadreze în minimumul cerut de asigurator (în cazul celor mai mulţi asiguratori, poliţa de asigurare de viaţă se încheie pe minimum 10 ani.)

  Sunt unele polițe în care, la expirare, beneficiarul primeşte suma asigurată nu doar în cazul producerii unui eveniment nefericit ci şi în cazul supravieţuirii acestuia. Astfel asigurarea de viaţă primeşte un aspect de economisire putând fi utilizată ca o suplimentare a pensiei, fond de economii pentru un eveniment anticipat sau pur şi simplu pentru menţinerea unui stil de viaţă confortabil. Atunci când beneficiarii sunt copii asiguratului, acest eveniment poate fi: naştere, nuntă, finanţarea studiilor superioare, etc. şi are ca scop asigurarea independenţei financiare a acestora într-un moment care cere un aport bănesc ce poate ieşi din bugetul normal al unei familii.

  Oricine poate încheia mai multe poliţe de asigurare de acest fel, la aceiaşi sau diferiţi asiguratori şi pentru diferite sume. La producerea evenimentului asigurat, beneficiarul va putea colecta banii de la toţi asiguratorii.

  Asigurarea de viaţă va ajuta să vi se îndeplinească visurile şi dorinţele de viitor, chiar după ce Dvs. nu veţi fi alături de cei dragi. Ca parte integrantă a planului financiar, asigurarea de viaţă va asigura Beneficiarului (Beneficiarilor) nivelul de trăi pe care Dvs. i-aţi asigurat, atunci când Dvs. nu veţi mai avea posibilitatea.

  Despre asigurarea de viaţă:

  * Cat costă asigurarea de viaţă?
  * Ce este asigurarea de viaţă?
  * Care sunt tipurile de asigurare de viaţă?
  * Cum se încheie asigurarea de viaţă?

  Importanţa unei asigurări de viaţă:

  * Cine are nevoie de asigurare de viaţă?
  * Ce ne oferă o asigurare de viaţă?
  * Care sunt riscurile acoperite de asigurarea de viaţă?
  * Cum pot economisi bani prin asigurarea de viaţă?

  marius maierBrokerul nostru specializat Marius Maier vă stă la dispoziţie zilnic pentru informaţii sau detalii.
  Telefon: 0742-276.537
  E-mail: maier_marius@cmcasigurari.ro

  Vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos şi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

   *Câmp obligatoriu
   Sunt de acord cu Politica privitoare la Protecţia Datelor Personale